betekenis entrepreneur

Wat is een entrepreneur? Wat Betekent?
Wat is / Wat betekent / Wat is de betekenis van bedrijfsleven 13/03/2015. Een entrepreneur is een ondernemer. Eigenlijk is een entrepreneur een ondernemende ondernemer. Het is iemand waarbij het gaat om het ondernemen zelf: de kansen zien, de kansen benutten en waarde creëren.
entrepreneur Vertaling Engels-Nederlands.
Naar andere talen: entrepreneur DE entrepreneur ES entrepreneur FR. Vertalingen entrepreneur ENNL. a person who starts or organizes a business company, especially one involving risk: What this company needs is a real entrepreneur. K Dictionaries Ltd. de ondernemer m; zelfstandig ondernemer znw.;
Betekenis-definitie entrepreneur: Een ondernemer: iemand die voor eigen rekening en risico een DFB De Financiële Begrippenlijst.
Een ondernemer: iemand die voor eigen rekening en risico een bedrijf heeft én runt. Of eigenlijk nog sterker: een ondernemende ondernemer. Een menstype: een ondernemend persoon. Zie ook: onderneming, venture, starter, start-up, incubatee, incubator, accelarator, zaaikapitaal, family, friends, fools, sunrise industry, Global Entrepreneurship Monitor.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: entrepreneur. entrepren eu r 1 ondernemer 2 impresario toneel. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen tijdelijk toegang tot de beste taalhulpmiddelen van Van Dale.
De entrepreneur Hans Klaasse.
Een échte entrepreneur! Als je in de Dikke van Dale zoekt naar de betekenis van entrepreneur staat er simpelweg ondernemer. Ieder ondernemer zou dus een entrepreneur moeten zijn. Ook de leiders van ondernemingen. Immers, we mogen toch aannemen dat leiders van grotere organisaties ook of misschien wel juist een ondernemersinstelling hebben?
Betekenis entrepreneur.
Het is iemand waarbij het gaat om het ondernemen zelf: de kansen zien, de kansen benutten en waarde creëren. Niet iedere ondernemer is een entrepreneur, maar elke entrepreneur is wel een Bron: wat-betekent.nl. Iemand wat n nuwe onderneming begin of ondernemend optree. entrepreneur uit Fr. entrepreneur, n afleiding van entreprendre onderneem. Betekenis van entrepreneur toevoegen.
entrepreneurship Nederlandse vertaling bab.la Engels-Nederlands woordenboek.
He's' probably the most remarkable social entrepreneur in education in the world. expand_more Hij is waarschijnlijk de opmerkelijkste sociale ondernemer in het onderwijs ter wereld. open_in_new Link naar bron. warning Vraag om herziening. Each one should not be an entrepreneur going out and finding what is best.
Entrepreneur 5 definities Encyclo.
Een entrepreneur is een bouwer, hij is alert op kansen en bedreigingen. Gevonden op http//www.encyclo.nl/lokaal/10679.: bedrijfskunde economie iemand die een zakelijke activiteit onderneemt een ondernemer die met name initiatiefrijk reageert op kansen ondernemer Bron: WikiWoordenboek. SpellingCorrect gespeld: entrepreneur komt voor in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de.
entrepreneur WikiWoordenboek.
bedrijfskunde economie iemand die een zakelijke activiteit onderneemt. een ondernemer die met name initiatiefrijk reageert op kansen. Het woord entrepreneur staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd entrepreneur herkend door.
Wat is een entrepreneur.
Het vertelt daarmee ook waarom ons bedrijf Entrepreneur Scan heet. Bij een entrepreneur gaat het om het ondernemen zelf. Dat betekent: kansen zien, kansen benutten en creëren van waarde voor jezelf en anderen. Dat brengt een lach op zijn gezicht.

Contacteer ons

Op zoek naar betekenis entrepreneur?