entrepreneur betekenis

entrepreneur Vertaling Engels-Nederlands.
Naar andere talen: entrepreneur DE entrepreneur ES entrepreneur FR. Vertalingen entrepreneur ENNL. a person who starts or organizes a business company, especially one involving risk: What this company needs is a real entrepreneur. K Dictionaries Ltd. de ondernemer m; zelfstandig ondernemer znw.;
Intrapreneur Wikipedia.
Het woord intrapreneur is een portmanteau van de woorden intra om te duiden dat het gaat om activiteiten binnen de muren van de eigen organisatie en entrepreneur, om aan te geven dat het gaat om het zich gedragen als ondernemer 3.
5 Inzichten en gevaren voor de Serial Entrepreneur.
Wat is het verschil tussen een entrepreneur en een serial entrepreneur? Een serie ondernemer is een ondernemer die continu met nieuwe ideeën komt en hier bedrijven mee creëert. Eénmaal het bedrijf is opgestart geeft hij na een tijdje de verantwoordelijkheid uit handen aan iemand anders om dan met zijn volgend idee/bedrijf te beginnen.
De entrepreneur Hans Klaasse.
Een échte entrepreneur! Als je in de Dikke van Dale zoekt naar de betekenis van entrepreneur staat er simpelweg ondernemer. Ieder ondernemer zou dus een entrepreneur moeten zijn. Ook de leiders van ondernemingen. Immers, we mogen toch aannemen dat leiders van grotere organisaties ook of misschien wel juist een ondernemersinstelling hebben?
entrepreneur WikiWoordenboek.
bedrijfskunde economie iemand die een zakelijke activiteit onderneemt. een ondernemer die met name initiatiefrijk reageert op kansen. Het woord entrepreneur staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd entrepreneur herkend door.
Entrepreneur 6 definities Encyclo.
Een entrepreneur is een bouwer, hij is alert op kansen en bedreigingen. Gevonden op http//www.encyclo.nl/lokaal/10679.: bedrijfskunde economie iemand die een zakelijke activiteit onderneemt een ondernemer die met name initiatiefrijk reageert op kansen ondernemer Bron: WikiWoordenboek. SpellingCorrect gespeld: entrepreneur komt voor in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de.
7 kenmerken van goed ondernemerschap rtlz.nl.
Ik denk dat elk businessplan dat geen rekening houdt met corporate responsibility gedoemd is te mislukken. Lees alles over ondernemerschap en dé legacy builders van Nederland op entrepreneurship.nl. De EY Entrepreneur Of The Year awards 2015 zijn op 8 oktober uitgereikt.
Entrepreneur in het Nederlands vertaald uit het Engels.
handelsman de m zelfstandig naamwoord. ondernemer de m zelfstandig naamwoord. Vertaal Matrix voor entrepreneur.: dealer; entrepreneur; merchant; self-employed; trader. dealer; hawker; merchant; seller; trader. dealer; entrepreneur; merchant; self-employed; trader. dealer; entrepreneur; merchant; self-employed; trader. Verwante woorden van entrepreneur.: Synoniemen voor entrepreneur.:
De Business Developer; ondernemer, entrepreneur of intrapreneur? SENSE VISION.
De business developer is in essentie een intrapreneur of corporate entrepreneur die binnen de grenzen van een bestaande onderneming zich specifiek richt op het ontwikkelen van nieuwe inkomstenbronnen door het in de markt zetten van een nieuwe business of de levenscyclus ervan te verlengen door het ontwikkelen van nieuwe bedrijvigheden.
Ondernemer Wikipedia.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Naar navigatie springen Jump to search. Zelfstandig ondernemer ook: zakenman, zakenvrouw of entrepreneur is eenieder die economische activiteiten ontplooit met winstoogmerk, gebruikmakend van eigen of geleend vermogen. 3 Aspecten van het ondernemerschap. 4 Juridische ondernemingsvormen.
Wat is een entrepreneur? Wat Betekent?
Wat is / Wat betekent / Wat is de betekenis van bedrijfsleven 13/03/2015. Een entrepreneur is een ondernemer. Eigenlijk is een entrepreneur een ondernemende ondernemer. Het is iemand waarbij het gaat om het ondernemen zelf: de kansen zien, de kansen benutten en waarde creëren.

Contacteer ons

Resultaten voor entrepreneur betekenis