entrepreneur

Betekenis-definitie entrepreneur: Een ondernemer: iemand die voor eigen rekening en risico een DFB De Financiële Begrippenlijst.
Een ondernemer: iemand die voor eigen rekening en risico een bedrijf heeft én runt. Of eigenlijk nog sterker: een ondernemende ondernemer. Een menstype: een ondernemend persoon. Zie ook: onderneming, venture, starter, start-up, incubatee, incubator, accelarator, zaaikapitaal, family, friends, fools, sunrise industry, Global Entrepreneurship Monitor.
Entrepreneur Start, run and grow your business.
Share Add to. 2 min read. Entrepreneur Mindset I Was Living In Poverty When One Small Decision Started Making Me 5000, a Week. With business slowing to a crawl and his rent due, this entrepreneur found prosperity by leaning into his fear.
entrepreneur Vertaling Engels-Nederlands.
Naar andere talen: entrepreneur DE entrepreneur ES entrepreneur FR. Vertalingen entrepreneur ENNL. a person who starts or organizes a business company, especially one involving risk: What this company needs is a real entrepreneur. K Dictionaries Ltd. de ondernemer m; zelfstandig ondernemer znw.;
Betekenis entrepreneur.
Een entrepreneur is een ondernemer Eigenlijk is een entrepreneur een ondernemende ondernemer. Het is iemand waarbij het gaat om het ondernemen zelf: de kansen zien, de kansen benutten en waarde creëren. Niet iedere ondernemer is een entrepreneur, maar elke entrepreneur is wel een Bron: wat-betekent.nl.
entrepreneur WikiWoordenboek.
Het woord entrepreneur staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd entrepreneur herkend door. van de Nederlanders. van de Vlamingen. Zie Wikipedia voor meer informatie. Geluid: entrepreneur VS hulp, bestand.
Entrepreneurship Wikipedia.
22 23 Cantillon emphasized the willingness of the entrepreneur to assume the risk and to deal with uncertainty, thus he drew attention to the function of the entrepreneur and distinguished between the function of the entrepreneur and the owner who provided the money.
Wat is een entrepreneur.
Het vertelt daarmee ook waarom ons bedrijf Entrepreneur Scan heet. Bij een entrepreneur gaat het om het ondernemen zelf. Dat betekent: kansen zien, kansen benutten en creëren van waarde voor jezelf en anderen. Dat brengt een lach op zijn gezicht.
Entrepreneur Test jezelf Opleidingen Vacatures Meer.
Als er in een vacature wel om een entrepreneur gevraagd wordt, dan zoekt een organisatie iemand die een afdeling of bedrijfsonderdeel moet opzetten of is er behoefte aan zelfstarters die als het ware een nieuw bedrijf binnen een bestaand bedrijf opzetten.
Entrepreneur 5 definities Encyclo.
Een entrepreneur is een bouwer, hij is alert op kansen en bedreigingen. Gevonden op http//www.encyclo.nl/lokaal/10679.: bedrijfskunde economie iemand die een zakelijke activiteit onderneemt een ondernemer die met name initiatiefrijk reageert op kansen ondernemer Bron: WikiWoordenboek. SpellingCorrect gespeld: entrepreneur komt voor in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de.

Contacteer ons

Meer resultaten voor entrepreneur