oude flessen wijn verkopen

Oude Wijn verkopen via Wijnveiling.nl.
Exupery verkopen Marquis de Terme verkopen Masseto verkopen Mondavi verkopen Montrachet verkopen Montrose verkopen Mouton Rothschild verkopen Musar verkopen Nairac verkopen Nenin verkopen Opus One verkopen Ornellaia verkopen Oude Wijn verkopen Oude Wijnen verkopen Palmer verkopen Pedesclaux verkopen Penfolds verkopen Petrus verkopen Pichon Longueville Baron verkopen Pichon Longueville Baron Comtesse de Lalande verkopen Pingus verkopen Ponet Canet verkopen Pouget verkopen Poujeaux verkopen Prieure Lichine verkopen Rauzan Gassies verkopen Rauzan Segla verkopen Rieussec verkopen Rioja verkopen Romanee Conti verkopen Romanee Saint Vivant verkopen Saint Pierre verkopen Sassicaia verkopen Sigalas Rabaud verkopen Sollaia verkopen Suduiraut verkopen Talbot verkopen Tignanello verkopen Trotanoy verkopen Unico verkopen Valbuena verkopen Vega Sicilia verkopen Vieux Chateau Certan verkopen Yquem verkopen.
Oude wijnen verkopen: aankoop oude wijnen wijnkelders.
Als u dat wenst betalen we onmiddelliljk contant. Uw oude wijn opkopen: wekelijks kopen wij tientallen privécollecties veelal Franse wijnen uit Bordeaux, Bourgogne en Rhône evenals Champagnes, Italiaanse wijnen, Spaanse Wijnen, sterke dranken en Porto's. Doordat wij een zeer trouw internationaal cliënteel hebben kunnen wij u de ALLERBESTE PRIJZEN betalen voor uw mooie wijnen.
Ik heb een oude wijn gevonden in mijn kelder! Help! Wijn.
Ik ben reeds geruime tijd op zoek naar een wijnfles van 1980 mijn geboortejaar, blijkbaar was het een minder wijnjaar want ze is moeilijk te vinden. Interesse om deze aan mij te verkopen en aan welke prijs? 11 augustus 2009 at 2218: / Reply /. Ik heb een aantal flessen oude wijn om te verkopen.
Over ons Christian Winecellars.
Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van oude en exclusieve wijnen, wereldwijd. Bent u op zoek naar een prachtige wijn voor een bijzondere gelegenheid of zoekt u een parel voor uw eigen wijnkelder? Een unieke wijn voor op de wijnkaart in uw restaurant of een exclusief relatiegeschenk? Bij ons treft u zeker een wijn die u past! Wij bieden u een ruim assortiment met de mooiste Grand Crus uit de Bordeaux zoals Chateau Mouton Rothschild en Latour. Ook voor fraaie wijnen uit de Bourgogne en andere bekende Franse wijngebieden bent u bij ons aan het juiste adres. Ook hebben wij geregeld topwijnen uit andere landen in ons assortiment. Bent u op zoek naar een specifieke wijn en vindt u deze niet op onze website? Vul dan het contactformulier in en stel uw vraag, wij nemen dan snel contact met u op. De wijnen die wij op onze website presenteren zijn door ons persoonlijk ingekocht en voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Wij kopen enkel wijnen die zijn bewaard onder de beste omstandigheden en waarvan de historie bekend is. Heeft u zelf een fles, een aantal flessen, kisten of misschien een complete wijnkelder die u wilt verkopen?
Vind oude wijn in Verzamelen op Marktplaats.nl.
Ook iets te verkopen? Zet het op Marktplaats. Oude wijn druppelaar zwart. Mooie oude wijn druppelaar zwart. 52 Cm hoog. Fles oude Bourgogne Champy Pêre. Rode vintage wijn uit de cote-d'or' 1976. Gebruikt Ophalen of Verzenden Frankrijk. Wijnpakket in kist Oude Kaap Wit en rood. Heerlijke flessen oude kaap witte en rode wijn in luxe kist bedrukt met eigen foto, logo en/of tekst.
Wijnveiling Gegarandeerd de beste prijs voor uw oude exclusieve wijnen.
Wijnveiling.nl garandeert de beste prijs voor uw oude exclusieve wijnen. Dagelijks kopen wij oude, bijzondere of exclusieve wijnen op in Nederland, België en de rest van Europa. Onze interesse gaat uit naar één enkele fles alsook complete wijnkelders. De voordelen van het verkopen van uw wijnen aan wijnveiling.nl.: Gegarandeerd de beste prijs zie Hoe werkt het. Meer dan 10 jaar ervaring in de Fine Wine Business. Wij zijn op de hoogte van de meest recente prijzen. Binnen 24 uur na uw aanvraag, ontvangt u een vrijblijvende taxatie van één van onze experts. Wij kopen collecties van een enkele fles tot complete kelders. Wij kopen uw complete wijncollectie en niet alleen uw mooiste flessen. Directe betaling bij het ophalen van uw wijn.
Oude wijn verkopen Terra vina.
Home Oude wijn verkopen. Oude wijn verkopen. Heeft u nog oude wijnen liggen, die u graag zou willen verkopen? Dat komt vaak voor, maar hoe en wat zijn ze waard? Onze specialiteit, is het waarderen en inkopen van deze oude flessen wijn.
Oude wijn verkopen Het Nieuwsblad.
Zelf wijn verkopen is minder evident. Nogal wat verkopers op eBay www.ebay.be zijn teleurgesteld omdat het bod niet aan de verwachtingen voldoet. Bovendien hebben de meeste lezers geen benul wat hun wijnen daadwerkelijk waard zijn. Ook voor ons is het onbegonnen werk om op alle flessen een correcte prijs te kleven.
Oude wijn verkopen of kopen? Pavie Wines GiftsPavie Wines Gifts.
Heeft u als bedrijf of particulier interesse om uw oude en exclusieve wijnen te verkopen dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Van een enkele fles tot uw volledige wijnkelder; wij geven u een gratis taxatie. Alle wijnen uit uw wijnkelder verkopen is bij ons dus geen probleem. Wij nemen ook de eenvoudigere flessen mee zodat u daar niet mee blijft zitten. Dit in tegenstelling tot andere wijnhandelaren en wijn veilinghuizen die vaak alleen aan cherry picking doen.

Contacteer ons

Zoeken naar oude flessen wijn verkopen