wijn importeren en verkopen

Importeren van zwak alcoholische dranken, zoals bier en wijn. Hoe werkt dat nu? LinkedIn.
Wat is het toch jammer dat die heerlijke wijn of dat lekkere biertje die u in het buitenland gedronken heeft maar niet te vinden is in Nederland. Dit moet bijna wel een gat in de markt zijn om het zelf te gaan importeren en te verkopen.
De 8 gouden regels van importeren Ikgastarten.
Ga jij de producten straks op eigen houtje inkopen en in Nederland verkopen? Of wil je als tussenpersoon voor een buitenlandse opdrachtgever fungeren en naar Nederlandse klanten op zoek gaan? Als importeur koop je zelf goederen in bij een buitenlandse leverancier en houd je de regie meer in eigen hand, terwijl een handelsagent communicatief vaardig moet zijn en voornamelijk bemiddelt tussen fabrikant en klant. Zelf importeren is wellicht lucratiever, maar in dat geval loop jij financieel gezien wel een hoger risico.
Zelf wijn importeren, makkelijk?
Als je professioneel wijn gaat importeren, moet je om veel zaken denken. Je moet je bijvoorbeeld melden bij de Kamer van Koophandel, bij het Productschap Wijn en bij de Douane. Je betaalt accijns, milieuheffingen voor het afvoeren van glas, karton en houten pallets, en misschien ook invoerrechten.
Wijn importeer je niet zomaar.
Het is maar net wat voor beeld je van het vak hebt. Maar van de wijn-romantici die ooit van een eigen domein droomden zijn er genoeg mislukt. Ze hadden het werk onderschat en dachten dat de wijn zichzelf wel zou verkopen.
Bier of wijn importeren.
Heeft u tijdens uw vakantie een lekkere wijn of smaakvol biertje ontdekt? En loopt u met plannen rond om deze als ondernemer te gaan importeren? Weet dan dat u te maken krijgt met zaken als producteisen, invoerrechten, omzetbelasting en accijns. De belangrijkste aandachtspunten op een rij. Import van wijn. Sommige producten mag u niet zomaar verkopen op de Nederlandse markt.
Wijn importeren Frankrijk-Nederland accijns en douane.
Wat is Higherlevel.nl? Van harte welkom op ons ondernemersforum. Actueel: nieuwe edities Geldboek voor ondernemers 2018 en Handboek ondernemen 2018. Wijn importeren Frankrijk-Nederland accijns en douane. Wijn importeren Frankrijk-Nederland accijns en douane. Onderwerp: Wijn importeren Frankrijk-Nederland accijns en douane 1267 keer gelezen.
Wijn importeren vanuit Europa Maak De Beste Start Transporteca.
Dan kunt u een e-mail naar email protected sturen. Als u hulp nodig hebt bij wijn importeren dan kunt u ook contact met een export manager opnemen. Zij kunnen u meer informatie geven over het importeren en verkopen van wijn.

Contacteer ons

Op zoek naar wijn importeren en verkopen?