wijn importeren en verkopen

Biologische wijn importen?
Altijd tegen scherpe prijzen. Heeft u een winkel of online shop en wilt u graag biologische wijn importeren om te verkopen? Natrada maakt het u makkelijk. U heeft de keuze uit vele zorgvuldig geselecteerde wijnen, en kunt deze eenvoudig bestellen.
Over ZekVinos Welkom bij ZekVinos!
Omdat ik niet helemaal stil wilde zitten besloot ik op toen nog kleine schaal wat exclusieve wijnen te gaan importeren en te verkopen aan vrienden en bekenden. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige wijnonderneming! Wijn is eigenlijk al sinds mijn studententijd mn passie.
Wijn importeer je niet zomaar.
Het is maar net wat voor beeld je van het vak hebt. Maar van de wijn-romantici die ooit van een eigen domein droomden zijn er genoeg mislukt. Ze hadden het werk onderschat en dachten dat de wijn zichzelf wel zou verkopen.
Uit het leven van een wijnimporteur: Accijns Wijn Import Nieuws Online.
Sjakes Berichten, Invité 31 maart 2018 8 december 2018 wijnhandel. Bij wijn importeren en verkopen komt heel wat kijken, meer dan je zo op het eerste oog zou denken als je een lekker glas wijn inschenkt. We beschrijven hier telkens een aspect van het importeurschap.
Wijnhuis Machiel. icon-phone. arrow. icon-search. mail. pinterest. google-plus. facebook. instagram. twitter. youtube. linkedin. icon-whatsapp.
Een deel van ons assortiment importeren wij zelf. Naast verkoop van wijnen organiseren wij ook proeverijen. Masseria Pietrosa Negroamaro. Cantine Teanum Alta IGP Puglia Falanghina. Wijnproeven is genieten! Interesse in een leuke en leerzame wijnproeverij? Wijnhuis Machiel doet er jaarlijks vele! Tijdens de proeverij krijg je praktische tips, maar staat gezelligheid voorop! Wij zorgen voor de glazen, hapjes en uiteraard de wijn!
Wijn importeren uit Italie Sdu.
Na een bezoekje aan een idyllisch wijnboertje in Italië zit je samen onder het genot van een glas Vino Nobile te mijmeren over de mogelijkheden deze flessen in Nederland te gaan verkopen. De 90 liter wijn waarvan maximaal 60 liter mousserende wijn die we vanuit Italië mogen meenemen is leuk, maar bij lange na niet voldoende als het aan jou ligt. Hoe moet je het importeren van wijn uit een EU-land nu aanpakken? Aandachtspunten bij importeren van wijn uit een EU-land. Om wijn te importeren binnen de EU moet je rekening houden met een aantal zaken.: Douanetechnisch moet je rekening houden met de accijnsafdracht en de benodigde vergunningen voor onder andere de ontvangst en het transport.
Portugese wijn import Goedereede, Goeree-overflakkee, Zuid-Holland PortugeseWijnen Zo.
PortugeseWijnen Zo importeert en verkoopt Portugese wijn van excellente kwaliteit uit Beira Interior DOC Denominação de origem controlada. De kwaliteit van de Beira wijnen uit Serra Estrela, wordt gewaarborgd door de opmerkelijke ligging tussen Alentejo, Dão, Douro en de Spaanse hoogvlakte Ribera del Duero.
Over Grandcruwijnen Grandcruwijnen.nl.
Grandcruwijnen handelt rechtstreeks met grote wijnhuizen in Frankrijk, Spanje en Italië. Wij importeren en verkopen zonder tussenkomst van derden en opereren dus los van de groothandel. Door de directe import zijn we in 99 procent van de gevallen de voordeligste! Bovendien hebben we geen duur winkelpand. En dat merkt u! U betaalt namelijk voor elke wijn een uiterst scherpe prijs.
Biologische wijn groothandel importeur Westerveld Wijnen.
Particulieren kunnen voor biologische wijn terecht bij een van onze verkooppunten. Biologische wijn, bijzonder smakelijk. Wij importeren niet voor de massa. Nee, wij importeren omdat we niets liever doen dan bijzondere wijnen en wijnmakers! Bijzonder, omdat al onze wijnmakers samenwerken met de natuur.
Eigen import dranken wijnen.
Onze eigen import wijnen staan regelmatig op onze proeftafel in de winkel. Hieronder ziet u de wijnen die wij zelf importeren.: Herkomst Wijnhuis Import van. Domaine Jacques Tissot. Rode, witte, vin de paille. stro-wijnen vin jaune. Bijna alle grote Bordeaux-wijnen. Rode, witte rosé wijnen. Domaine Fernand Engel. Rode, witte, rosé mousserende wijnen wijnen. Domaine Jacques Tissot. Jura Galant versterkte wijn en rode wijnen.
Vacature Ondernemer / Partner in de wijnimport Velde.
Je hebt de beschikking over een aanbod van zuivere wijnen op verschillende niveaus. Onze opdrachtgever is middels langdurige en hechte relaties met verscheidene wijnchateaux in staat om tegen zeer scherpe prijzen wijnen te importeren. Deze worden via directe B2B verkoop afgezet.

Contacteer ons

Op zoek naar wijn importeren en verkopen?