wijn verkopen

Hoe verkoop je meer wijn?
Hoe verkoop je meer wijn? Hoe verkoop je meer wijn? 22 april 2016. Waar moet een wijnkaart aan voldoen? En hoe kun je meer wijn verkopen? Over deze en andere wijnvragen spraken we met Geert Jan Cazemier., sales director van IC-Wines.
Pallet wijn verkopen?
Pallet wijn verkopen? Popeye the Sailorman Gepost op: 25 maart 2014, 1045.: Ik heb het initiatief genomen om een hele pallet wijn in te kopen. Dit zijn 50 dozen van 6 flessen per doos, witte en rode wijn. Het is een wijn die erg goed te drinken is en komt op 6, per fles.
Port of wijn verkopen.
Port of wijn verkopen. Wijn of port verkopen aan Vinho do Porto? Heeft u een kelder vol met port of Portugese wijn die u wilt verkopen? Of heeft u Portugese wijn of port geërfd en u wilt hier vanaf tegen een eerlijke prijs?
Alcohol verkopen Ondernemersplein. External link. External link. External link. External link. External link. External link. External link. External link. External link. External link.
Op deze pagina.: Aan wie mag u alcohol verkopen? Hoe controleert u de leeftijd van jongeren? Waaraan moet uw personeel voldoen? Verkoopt u alcohol in uw winkel voor consumptie? De regels hiervoor staan in de Drank en Horecawet. De wet maakt verschil tussen.: drank met minder dan 15% alcohol, zoals bier en wijn inclusief port en sherry, ook wanneer het alcoholpercentage hoger is dan 15%.;
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
Supermarkten verkopen minder wijn.
2 okt 2017 nieuws. Supermarkten verkopen minder wijn. ZALTBOMMEL De wijnverkoop in de Nederlandse supermarkten daalt in zowel waarde als volume. Alleen witte wijn laat een groei zien, meldt IRI. De wijnverkoop in supermarkten is al jaren relatief stabiel, maar het laatste jaar daalt de verkoop.
Wijn verkopen? Pavie Wines GiftsPavie Wines Gifts.
Wij zorgen voor een discrete afhandeling en geven de beste prijs voor uw wijn. Kortom, Pavie Wines Gifts is het enige serieuze adres indien u uw wijnvoorraad wilt verkopen! Uw wijn verkopen via internet is bij ons geen enkel probleem.
Academie voor Bijzondere Wetten Verkoop zwak-alcoholhoudende drank vanaf een marktkraam.
Ook werd er de ruime mogelijkheid geboden om te proeven. We hebben meteen gezegd dat het verkopen van flessen wijn vanuit een marktkraam o.g.v. artikel 18 DHW niet is toegestaan, ook het proeven is niet toegestaan. Nu heeft de marktman de flessen wijn op zijn kraam neergezet als reclame en voor die flessen wijn ligt een intekenlijst voor de wijnen.
Online wijnverkoop blijft stijgen De WijnGoeroe.
De hoeveelheid wijn die door webshops wordt verkocht blijft stijgen, terwijl supermarkten juist voor het eerst in jaren minder wijn verkopen. Waar de hoeveelheid wijn die door supermarkten werd verkocht al jaren stabiel was, is deze in het afgelopen jaar met 28, procent gedaald.
Oude wijnen verkopen: aankoop oude wijnen wijnkelders.
Als u dat wenst betalen we onmiddelliljk contant. Uw oude wijn opkopen: wekelijks kopen wij tientallen privécollecties veelal Franse wijnen uit Bordeaux, Bourgogne en Rhône evenals Champagnes, Italiaanse wijnen, Spaanse Wijnen, sterke dranken en Porto's. Doordat wij een zeer trouw internationaal cliënteel hebben kunnen wij u de ALLERBESTE PRIJZEN betalen voor uw mooie wijnen.
Over ons Christian Winecellars.
We hechten veel waarde aan een persoonlijk contact met onze klanten, mocht u na het bekijken van onze site vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Het team van Christian Winecellars staat voor u klaar! Blijf op de hoogte, schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Wijn collectie verkopen.

Contacteer ons

Zoeken naar wijn verkopen